perjantai 9. syyskuuta 2016

Hyviä uutisia

Suoraan ja kursailematta: ct-kuvista ei löytynyt etäpesäkkeitä. :)

Lääkäri soittikin tuloksia jo eilen. Siinä on selvästi asialla oleva maksakirurgi. Hän oli siis sama, joka tiistaina tuli tapaamaan minua ennakoitua aiemmin. Nytkin hän soitti aiemmin kuin lupasi. Epäilemättä hän olisi tavoitellut minua tänään uudestaan, jos en eilen jostain syystä olisi vastannut.

Oletin koko ajan, ettei näissä kuvissa millään voi löytyä etäpesäkkeitä. Perustin olettamukseni siihen, että koska jo keväällä sytostaatit purivat hyvin silloiseen maksan etäpesäkkeeseen, niin nyt sytostaattien jatkuttua olisi outoa, jos jokin uusi etäpesäke olisi saanut tuulta purjeisiin. Mutta olettamus ei tietenkään ole sama kuin totuus. Täytyy myöntää, että tulokset saatuani silmäni kostuivat helpotuksen kyyneleistä.

11 kommenttia:

 1. Olipa mahtava uutinen! Tuli tosi hyvä mieli kuulla tuo!
  T: M

  VastaaPoista
 2. Olen saanut useammalta ihmiseltä henk.koht. viestin, että iloitsevat kanssani hyvistä uutisista, mutta kommentointi tänne ei onnistu. Eli bloggerissa siis ilmeisesti jotain ongelmaa ainakin jollain laitteilla.👎

  VastaaPoista
 3. Ihania uutisia! <3

  - HH

  VastaaPoista
 4. Ompa ihana kuulla!<3

  -Ellu-

  VastaaPoista
 5. Olipa hyviä uutisia! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille, S-L, HH, Ellu, Kesäpäivä ja Anonyymi, kommenteistanne! Ja teille muillekin, jotka olette iloinneet kanssani joko kasvotusten tai viestillä. :)

  VastaaPoista
 7. Oi, on kyllä ihanaa kuulla tuollainen tieto!!! <3 Varmasti saat lisätsemppiä taisteluun. Voimia ja taistelutahtoa jatkoon! Muistamme edelleen. <3

  Meillä ollu melkoista härdelliä, nyt vasta selvisin tänne lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo uutinen toi sellaisen "varmuuden" siitä, että syöpä jää tämän vuoden jälkeen historiaan.
   Päinvastainen uutinen olisi kyllä ollut musertava!

   Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)