maanantai 30. tammikuuta 2017

Lämmin kiitos!

Olen lähdössä pian kotiin täältä sairaalasta. Kiitollisuus täyttää mielen. Olen kiitollinen Taivaalliselle Isälle siitä, että Hän johdatti elämäni taas terveemmille raiteille. Olen todella kiitollinen siitä ammattitaitoisesta lääketieteen osaamisesta, joita kirurgeilla on ollut minua varten sekä siitä ymmärtäväisestä ja inhimillisestä huolenpidosta, joita olen saanut heidän puoleltaan kokea. Kiitos koko hoitohenkilökunnalle. Hoitajat tekivät tästä kolmiviikkoisesta painajaisestani kyllä mahdollisimman miellyttävän. Koin joka hetki saavani hyvää ja empaattista hoitoa. Kiitos kaikille laitoshuoltajille, jotka iloisesti siivous- ja ruoanjakotehtäviensä keskellä toivat hyvää mieltä päivääni. Kiitos leikkaussaliin ja heräämöön; kanta-asiakaskin sai kerta toisensa jälkeen kokea olevansa osaavien käsien huolehdittavana. Kiitos keittiöhenkilökunnalle, joka valmisti ravitsevaa ruokaa - välillä ihan tilauksestakin.

Kiitos aivan kaikille, jotka olette meitä monin tavoin auttaneet sekä nyt että koko vuoden aikana. Tämän yllättäen kolmeviikkoiseksi venyneen sairaalakeikan suurimmat tasapainottajat ja pelastajat ovat olleet mumma ja mufa. Ei löydy sanoja kuvaamaan kiitollisuuttamme. Kiitos myös lastemme tukiperheille, jotka takasivat ja takaavat edelleen, että lapsillamme on pysyviä aikuisia, joiden luona on turvallista ja mukavaa kotitilanteesta riippumatta. Hyvin tärkeitä ovat olleet saamamme ruoka-, siivous- ja aamuapu; kolmannen sairaalaviikon kotijoukot selvisivät niiden avuin. Avuntarpeemme ei varmasti ole vielä päättynyt, mutta kiittää ei voi koskaan liikaa. Kiitos! Korvaamattoman tärkeitä ovat olleet myös kaikki vähemmän konkreettiset auttamiset. Kiitos jokaiselle, joka kävi luonani täällä sairaalassa. Kiitos sinulle ystävä viereiseltä osastolta, joka työvuorojesi lomassa aina piipahdit minua tervehtimässä. Kiitos teille ystävät, jotka työ- tai perhekiireiden keskeltä annoitte hetken aikaa minulle. Kiitos teille, jotka olisitte mielellänne tulleet, mutta ette pystyneet. En tiedä, olisinko selviytynyt tästä sairaalakeikasta ilman kaikkia blogikommentteja sekä teksti- ja whatsapp-viestejä. Ihmeellisen moni niistä osui täydellisen oikeaan hetkeen ja tilanteeseen. Kiitos niistä. Kiitos kaikista rukouksista ja lämpimistä ajatuksista. Ne ovat kantaneet. KIITOS!

4 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle, että olet jakanut! On ollut helpompi elää mukana. Suloisia kevättalven hetkiä rakkaan puolisosi ja ihanien lastesi kanssa! Kunpa osaisin olla noin kiitollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun olet elänyt mukana.
   Mielestäni kiitollisuus nousee mieleen helpommin suurten koettelemusten päätyttyä kuin tavallisessa arjessa.

   Poista
 2. Onpa kertakaikkiaan mahtava kuulla, että pääset pois sairaalasta! Todella piristävä uutinen. Perjantaina työkaverini kuoli. Haimasyöpä vei voiton.

  Kiitos Veera blogistasi. On päässyt seuraamaan matkaasi ja kamppailuasi. Olet osannut taitavasti kertoa, mitä olet kokenut ja millaisia hoitoja yms olet saanut.

  MT Ulmista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika on elää. Aika on kuolla. Aika ei ole meidän käsissämme. Siihen on tyytyminen.
   Hyvää kevään odotusta teille Ulmiin!

   Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)