torstai 14. heinäkuuta 2016

Päivän tuntemuksia

Puolivaloilla on menty tämä päivä. Raajat ovat olleet välillä aivan voimattomat. Väsyneenä ei jaksaisi edes syödä tai juoda. Niitä ei saa kuitenkaan unohtaa, koska energiavajeisena jaksaminen on vielä vähäisempää. Juominen on taas edellisten sytokierrosten tapaan ongelma, kun kylmää ei voi juoda. Siksi tulee juotua liian vähän. Mitenköhän sitä voikin unohtaa, että tämä olo menee näin hapoille? No, se ei ole ainut unohdus tässä lähiaikoina.

Kaksi päivää aikaa sonnustautua syöpäkursille lähtemiseen. Tässä kunnossa se ei tunnu kovin pitkältä ajalta. Nyt toivon hyvää yötä. Viime yö meni taas osittain pyöriskellessä ja valvoessa.


6 kommenttia:

  1. Tsemppiä !

    Tunnelin päässä kajastaa valo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllättävän hämärästi on se valo kajastanut...

      Poista
  2. Sattuisiko teillä olemaan vielä viinimarjamehua? Sitä vois kuvitella juovansa lämpimänä. Teetäkään ei ihan loputtomasti kykene nielemään.
    Toivottavasti tänään on taas jo parempi!
    Jos et jaksa vielä keräillä kamoja, niin keskity kirjoittamaan hyvää muistilistaa mukaan otettavista tavaroista. Sittenhän on ainakin puolet pakkaamisen vaivoista suoritettu. ;)

    -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinimarjamehuakin täytyy tosiaan juoda. Ihmeesti sitä tottuu juomaan myös lämmintä vettä, mutta ei sitä koskaan tee mieli. Nyt mennään onneksi jo huoneenlämpöisellä tai kylmemmälläkin.

      Nyt on valtaosa tavaroista laukuissa. Mutta kyllä on tökkinyt!

      Poista
  3. Tsemppiä loppupakkaamisiin!! Toivottavasti tuo leiri on antoisa koko perheelle! <3
    -sisko-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sitä on jo saatu kurssi käyntiin. :)

      Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)