torstai 24. marraskuuta 2016

Black Hours

Huominen Black Friday antoi nimensä tälle postaukselle. Täällä sairaalassa tulee aina välillä mustia hetkiä, mustia tunteja. Ne on tulleet nyt useampana päivänä kahden ja kuuden välillä iltapäivällä. On jotenkin kipeä, väsynyt ja hankala olo. Vähän itsesääliäkin ruokkiva. Sitten taas helpottaa.

Juuri äsken epiduraalipumppu piippasi viimeisen kerran eli ruisku meni tyhjäksi eikä uutta enää laitettu. Neula otetaan pois selästä huomenna ja samantien myös virtsakatetri. Dreeninkin kirurgi lupasi poistettavan huomenna, mutta vasta huominen kertoo totuuden.

Tänään vaihdoin ekaa kertaa itse avannepussin. Ei muuten paljon naurattanut. Oli nimittäin hankalaa. Nyt olen todella kiitollinen kirurgille, että edellinen avanteeni oli kaikessa rumuudessaan kuitenkin miin helppohoitoinen. Nämä lenkkiavanteet ovat väistämättä matalampia ja muodoltaan kaikkea muuta kuin pyöreitä, joten vaatii nyt opettelua osata vaihtaa siihen pussi. Pussinvaihdon pitäisi osua hetkeen, jolloin suoli ei koko ajan prupruta ulos tavaraa. Tänään hetki oli kaikkea muuta kuin toivotunlainen ja voin kertoa, että se ei varsinaisesti helpota vaihtamista ei sitten pätkääkään! Huh! Mutta ei auta kuin taas rutinoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)