sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Synninpäästö Postille

Avannerengaspakettini jumitti matkallaan tietysti kaiken joulupostin takia. Mutta kiitos joulupostin paketteja ajetaan eteenpäin myös lauantaisin. Eilen neljän aikoihin puhelimeni piippasi saadessani paketin saapumisilmoituksen. Jihuu! Anteeksi, Posti, eiliset vaativat sanani. Aamulla heti vaihdoin uuden avannesidoksen ja sain tuon manukahunajaa sisältävän renkaan ihoa vasten. Se on siitä hyvä, että se tarttuu myös rikkinäiselle, kuoriutuneelle iholle toisin kuin muut kokeilemani renkaat. Sille on nyt tarvetta. Lisäksi se hoitaa tuota rikkoutunutta, vähän tulehtunutta ihoa. Saunassa se kuulemma sulaa, kertoi yksi renkaiden vakituinen käyttäjä kevään avannekurssilla minulle.

Eilen arvioin voimani paremmaksi kuin ne olivatkaan ja lähdin mieheni kanssa Prismaan. No, tulipahan sitten lopulta koeistuttua lähes kaikki näkyvillä olleet jakkarat tuossa kaupassa ja sohva kutsui välittömästi kotiin paluun jälkeen. Vähän masentaa se ajatus, että heti kun tulen olemaan vähän paremmassa kunnossa, minut leikataan uudestaan ja kunto laskee taas. Mutta yritän psyykata nyt itseni ajattelemaan niin, että sitten tuon tammikuisen leikkauksen jälkeen tie kulkee ainoastaan ja vain ylöspäin.

2 kommenttia:

  1. Iso peukku tuolle viimeiselle lauseelle!!
    -sisko-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko tässä koko ajan uusiutuvissa kärsimyksen jaksoissa jaksaa uskoa, että ensi vuonna mennään vain kohti terveempää elämää. Toivotaan, että niin todella käy eikä J-pussi tulehdu jatkuvasti.

      Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)