keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kotiuduttu avokonttorista

Täkäläisen onkologisen poliklinikan päiväosasto on semmoinen C-kirjaimen muotoinen avokonttori, jonka keskellä on hoitajien loossi. Osastolle mahtuu yhtä aikaa noin 15 potilasta. Potilaat tulevat tiputellen päivän mittaan niin, että yksi hoitaja pystyy hyvin hoitamaan ne noin neljä potilasta, jotka hänelle on nimetty. Kaikki hoitajat, joihin minä olen törmännyt ovat olleet kaikin puolin mukavia, ammattitaitoisia ja yhteistyökykyisiä. Ja koko ajan he touhuavat. On aika hauska, kun siellä näkee muitakin potilaita, joista suurin osa on kyllä eläkeikäisiä. Mutta aika vähän siellä kyllä tulee juteltua kenenkään kanssa. Tänään vaihdoin muutaman sanan yhden eläkeläispariskunnan kanssa siitä, millaista on pitää 1,5-kiloista vauvaa sylissä. ;)

Pääsin lähtemään tuolta avokonttorista puoli kahden aikaan ja kykenin vielä käymään apteekissa ja kaupassakin sen jälkeen. Todella onnistunut pahoinvoinninestolääkitys tällä kertaa ja suuri kontrasti edelliseen kertaan, jolloin pahoinvointi alkoi pian tiputuksen alettua ja sitä ei meinattu saada oikein loppumaan. No se reissu päätyikin sitten sairaalan petipaikalle yöksi. Positiivista että tällä kertaa annettiin tuju estolääkitys heti alkuun, ja tuntuu hyvältä, että sairaalassa ajatellaan potilaan parasta eikä lasketa kustannuksia, vaikka kuulemani mukaan osa noista pahoinvoinninestolääkkeistä on aika arvokkaita.

Nyt on siis saatu tämäkin kierros onnellisesti käyntiin. :)
Ensi maanantaina otetaan uudet ct-kuvat.

6 kommenttia:

  1. Tuo meni kyllä niin putkeen! Toivottavasti ensi kerralla samat aineet ja yhtä hyvä teho. Ja että nyt kotonakin vointi säilyy hyvänä. Jos on elintärkeitä nuo myrkyt tämmösissä taudeissa, niin ei voi vähätellä hyvien pahoinvoinninestolääkkeidenkään merkitystä..
    -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meni kyllä! Uskon että nyt hyväksi havaittua lääkitystä käytetään myös ensi kerralla. Ja edelleen niille jäi varastoon ainakin yksi tuju lääke.

      Kiitos muuten ja onnittelut: olit ensimmäinen kommentoija! <3

      Poista
  2. Mahtavaa, että tämä kerta oli positiivinen yllätys. Voimia! Olet ajatuksissamme. -L&L

    VastaaPoista
  3. Ihana, kun meni näin! Ensi kerralla sitten tiedetään, mikä toimii sinulla (toivottavasti sittenkin ja kaikki menee arvojenkin kanssa putkeen!). Voimahali. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä ihana! Kiitos, voimahali tuli perille. :)

      Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)