keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Nukkumatti kateissa

Voimat ovat selvästi palautumassa, mukava. Eilen jaksoin jo innostua jostain ylimääräisestä. Toiveet olivat suuret kohti tätä kohta valkenevaa päivää mentäessä, mutta nyt kello lähenee puolta kuutta aamulla ja olen ollut hereillä jo kaksi tuntia. Heräsin lapsen ääntelyihin enkä meinaa saada enää unta. En tiedä, liittyykö tämä uudestaan nukahtamisen vaikeus sytostaatteihin vai siihen, että asiat jäävät helposti pyörimään mielessä yöllä. Jonkin aikaa jaksan antaa unelle mahdollisuuden, mutta sitten kaivan "viihde-elektroniikan" esille, ei ehkä pitäisi. Luin aamun kaksi lehteä tablettimuodossa ja toisesta niistä löytyi osuva sarjakuva (jota näin yön kähmeessä en millään saa tähän liitettyä kuvana):

Helga: "Herää Harald! Eikö sinulla ollut suunnitelmissa valloittaa tänään Englanti?"
Harald (peiton alta): "Suunnitelmani ovat muuttuneet. Päätin sittenkin valloittaa sänkyni."

Näin saattaa tänään käydä jollekin muullekin...

4 kommenttia:

  1. Kyllä tämä sää näillä hoodeilla onkin nyt semmoinen, että kaikkien joiden on mahdollisuus vetää peitto korviin, kannattaa se tehdä! Kyllä on märkää. Jahka pääsen täältä labrasta, niin voi olla, että sänky kutsuu. ;)

    Iltapäivällä ehkä kirkastuu. Jos aloittais sen maailmanvalloituksen sitten?

    Mukavaa päivää!
    -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valon toivosta. Pitäisi juuri noin - synkkänäkin hetkenä - aina muistaa, että päivä ei ole vain yksi mahdollisuus, joka onnistuu tai ei. Tuulet voivat kääntyä. ;) Sitä paitsi nyt tuntuu yllättävän vähän synkältä. Ehkä tässä vielä tänään valloitetaan maailma - tai ainakin yksi miljoonista järjestelyä vaativista laatikoista ja kaapeista.

      Poista
  2. Minä kärsin välillä iltayöstä mielessä pyörivistä asioista eikä siihen auta oikein mikään. Mieheni hoitaa samaa vaivaa aamuöisin kuuntelemalla audioita tyynyn alle laittamista kuulokkeistaan. Näyttää auttavan. Joskus minäkin saan toisen kuulokkeen ja täytyy sanoa, että on oivan tavan keksinyt. -OO

    VastaaPoista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)