tiistai 7. kesäkuuta 2016

Elävien kirjoissa edelleen

Kyllä on ollut rankkaa! Sattunut, oksettanut, pitkä yö ahdistanut jne. Mutta nyt on aikainen aamu ja tuntuu jo paremmalta. Ehkä elämä taas voittaa...

Eilinen leikkaus alkoi puoli tuntia myöhässä, koska yöllä oli tehty yksi maksansiirto. Hienoa, että joku sai taas uuden alun elämälleen!

Leikkaus tehtiin tähystysleikkauksena. Sille on joku hienompikin nimi: laparoskooppisesti tai jotain sinne päin. Kirurgia en ole itse vielä leikkauksen jälkeen tavannut, mutta miehelleni hän oli kertonut, että etäpesäke saatiin todennäköisesti tunnistettua ja pois. Patologilta tulee sitten tieto siitä, mikä se oli. Vaikka olinkin heräämössä aivan tokkurassa, niin opin uuden sairaalaslangisanan: etäri. Tarkoittaa siis etäispesäkettä.

Olen oksennellut, enkä ole tiennyt, johtuuko se vahvoista kipulääkkeistå vai sainko kuitenkin sen oksennustaudin. Yksinhuoltaja kotona sai.

6 kommenttia:

  1. En tunne sinua, mutta olen nyt viikon verran seurannut blogiasi. Siskosi ja hänen miehensä on meidän 1v pojan kummeja ja olivat viikko sitten meillä synttäreillä ja sanoi että pidät tätä blogia. Olen lukenut kaikki kirjoituksesi ja ajattelin että haluan tälläisen pienen kommentin vain jättää kun ajattelen että voi olla kiva tietää vähän ketä tätä lukee.
    Kitjoitat niin hienosti näitä juttuja ja on ollut avartavaa lukea näitä. Illalla luin leikkaukseen menosta ja heti aamusta piti tulla katsomaan ootko jaksanut kirjoittaa siitä jotain.
    Todella hienoa että leikkaus on onnistuneesti ohi. Paljon voimia toipumiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kommentoit, Eveliina, ja kiitos toivotuksista!

      Poista
  2. Tuntuu rohkaisevalta, että etäispesäke on todennäköisesti saatu pois. Toivottavasti näin on. Nyt kun vielä alkaisi olosi kohentua. Niin kovasti toivon, ettei sinun tarvitsisi kärsiä pahoinvointia, kun muutenkin on varmasti jaksamista. Ehkä näemme tänään tai huomenna, mutta mennään ihan sinun vointisi ja jaksamisen mukaan. KH

    VastaaPoista
  3. Voih, kuulostaa tosi kurjalta olosi...toivottavasti jo helpompaa nyt. Ihana, että leikkaus kuitenkin kuulostaa onnistuneen. Kotijoukoillekin voimia taudin keskelle! Olette taistelijoita kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olo oli tosiaan kurja. Sekä sairaalassa että täällä kotona. Mutta me taisteltiin voittajiksi kaikki! ;)

      Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)