torstai 5. toukokuuta 2016

Heräisinpä tästä unesta

Vaikka pääsääntöisesti voinkin nykyään henkisesti oikein hyvin, niin välillä tuntuu rankalta. Niin on tietysti ns. normaalielämässäkin. Minä ainakin olen tunteideni kanssa aina ollut sellainen vuoristorataihminen, että rankkoja hetkiä on piisannut ihan riittämiin tässä elämän varrella.

Oli miten oli, niin nyt on rankka hetki. En tiedä johtuuko se tästä epäselvästä hoitojen välitilasta, jossa nyt elän, mutta nyt on pitkästä aikaa sellainen olo, että tämän kaiken täytyy olla vain pahaa unta. Tammi- ja helmikuu olivat kokonaisuudessaan niin rankkoja, että tuntui että elin keskellä painajaista. Silloin toivoin jatkuvasti ja nyt taas toivon, että heräisinpä tästä pahasta unesta. Toivon, että yhtäkkiä tulisikin aamu, jolloin tajuaisin, että koko syöpä ja paksusuolen poisto ja kaikki muu siihen liittyvä olisikin ollut vain unta. Että kaikki olisikin niin kuin ennen.

11 kommenttia:

  1. Lämmin, lämmin, lämmin halaus sinulle, jolle ei voi tuota sairautta todeksi kuvitella! Ei ole ihme, jos väsyttää ja itkettää ja tuntuu siltä miltä painajaisissa tuntuu.

    Kaikki ei kai koskaan tule olemaan ihan niin kuin ennen, mutta voihan olla, että kaikki tulee olemaan vielä tosi hyvin. Näidän vaikeiden hetkien läpi on vain pakko jaksaa! Jospa se jonkun viisaan ystäväsi mainitsema toivo väikkyisi taustalla kuitenkin koko ajan ja auttaisi pahimpien hetkien yli ja elämään kiinni taas...

    VastaaPoista
  2. Äskeisen kirjoitti ja ajatuksi luonasi on PS

    VastaaPoista
  3. Täältä myös lämmin halaus! Toivottavasti olotila on vaan hyvin väliaikainen ja pian, mieluiten tietenkin jo tänään, tuntuu paremmalta..
    Saiskohan ajatuksia käännettyä sellaisille raiteille, että tämä väliaika olisi 'lomaa' ennen seuraavia rutistuksia.. Toivotaan lomallesi oikein hyviä säitä ja paljon jäätelöä.
    Iloa ja hyvää mieltä tähän päivään! <3
    -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos K! ❤️
      Nyt tuntuu itse asiassa jo paljon paremmalta. Kaivoin pyörän naftaliinista ja mentiin esikoisen kanssa eskariin pyörillä, neideistä vanhempi oli kyydissä. Pyöräily nostatti selvästi yleisfiilistä ja taas lisäsi toivoa tulevasta: Ehkä vielä tulee kesä, jolloin pääsen taas Ahvenanmaan punaisille teille fillaroimaan... :) Ahvenanmaata odotellessa voi pyöräillä täällä kotimaisemissa, kun nyt kerran on kuitenkin "loma". ;)

      Poista
  4. Iso halaus sinulle täältäkin! Nuo kuvaamasi ajatukset ovat minullekin tuttuja eri yhteyksistä elämän varrelta...ja jotenkin noista aallonpohjista on kuitenkin aina noustu. Valoa toukokuuhusi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin! Yhtä aaltoilua koko elämä!;)
      Juuri äsken kotiin päin ajellessani ajattelin, että on nämä valoisat illat vaan niin ihania.

      Poista
  5. Kuinka voisikin olla kaikki unta, niin monesti sitä toivonut... Voi niin hyvin kuin voit, siskosein! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän voida! ;)
      Ehkä muistelemme tätä elämänvaihetta joskus paljon myöhemmin ja toteamme, että on tullut hetki, jolloin paha uni on takana. Toivotaan näin.
      Kiitos kommentistasi, siskosein! ❤️

      Poista
  6. Tästä tuli mieleen kummityttösi parahdus joskus alle kouluikäisenä astman ollessa pahassa vaiheessa: MIKSI mun pitää olla sairas koko elämän? Oli oltu astmakurssilla ja siellä oli todettu, että tuo on sairaus, joka seuraa usein jollain tavalla läpi elämän. Olin äitinä sanaton. :'( Voimia sinulle rakas ystäväni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Kovasti on kummityttö jo pienenä pohdiskellut. Juuri sairastuneena tuntuu rankalta ajatus siitä, että sairaus seuraa mukana koko elämän, mutta onneksi siihen usein ajan myötä tottuu.

      Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)