lauantai 14. toukokuuta 2016

Reissusta selvitty

On tultu kotiin Helsingistä. Oli kaikinpuolin onnistunut reissu - kiitos kaikille teille, jotka osoititte vieraanvaraisuuttanne ja/tai autoitte meitä lastenhoidossa tuon reissun aikana - mutta kyllä kotona sitten väsytti. Ummistin silmäni joksikin aikaa iltapäivällä ja nyt oon taas vähän paremmin tässä elämässä kyydissä. Ne on nuo matkat, jotka rasittaa. En kuulu niihin, jotka nauttivat matkanteosta lasten kanssa. Tai ehkä mä nauttisin, jos lapset nauttisivat...

Perjantain HYKS-käynti oli kaikin puolin positiivinen. Tapasimme lopuksi siis myös anestesialääkärin. Tuolla vastaanotolla kävimme läpi, mitä leikkauspäivänä tapahtuu varsinaisen maksakirurgian lisäksi. Varsin selkeä setti. Ei mun mielestä kauheasti jännitettävää, vaikka toki mikä tahansa nukutus ja leikkaus vähän mietityttää. Leikkauksen jälkeinen kipu tulee kyllä vielä hirvittämään tässä tulevina päivinä ja viikkoina. Onneksi maksassa ei ole tuntoa, niin kipu on ainoastaan haavakipua. Mutta kaikki, joilla on mahaa leikelty, tietää, että haavakivun yhteydessä on oikeastaan väärin käyttää sanaa 'ainoastaan'.

Nyt odotan vain kutsua. Tulee olemaan pitkiä nämä päivät postinjakajan mopoa tähystellessä.

12 kommenttia:

  1. Pitää toivoa, että Helsingin päässä osoitetaan samaa ripeyttä, kun tähänkin asti ja postimopolla on pian taas the Kirje tuotavanaan. Vaikka leikkaukseen vielä meniskin aikaa, niin saisi kuitenkin tiedon, että milloin.

    Leppoisaa sunnuntaita! Toivottavasti reissuväsymys väistyy..

    -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitaja sanoi, että kirje tulee 1-2 viikon päästä. Mutta mä luulen, että postilaatikko kolahtaa nyt tulevana keskiviikkona. ;)

      Poista
  2. Ihailen teksteistäsi kumpuavaa positiivista asennetta. Kiitos että päästät mukaan tälle matkalle kanssasi! Luin kaikki tekstit, osan jo aiemmin, aioin kommentoida mutten saanut aikaiseksi... Olo on edelleen hämmentynyt ja sanaton. Haluaisin sanoa jotain, mistä saisit voimaa, iloa, edes hiukan, mutta kyynelet vain kihoavat silmiini ja kaikki tämä tuntuu niin epäreilulta etten osaakaan sanoa mitään. Toivon että aikataulu nopeasti ratkeaa ja palapeli loksahtaa kohdalleen. Olet ja olitte usein ajatuksissani. Voimia ja jaksamista!
    T Selma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Selma! Kiitos sinulle ja muille lähellä ja kaukana, että seuraatte matkaani. Sairas sairastaa loppujen lopuksi ihan yksin, ja se ahdistaa joskus. Siksi on todella tärkeää, että on ihmisiä, jotka haluavat olla lähellä, fyysisesti tai henkisesti. Jokainen yhteydenotto tuntuu hyvältä.

      Poista
  3. Se teidän postimopo on kyllä hauska!:D
    Paljon kivempi kuin meidän postiauto. Odottavan aika on aina pitkä... Mutta onneksi on tämä vuodenaika, jolloin aikaa voi kuluttaa ja mielenterveyttään hoitaa parhaiten pihalla! Sullakaan ei heti ne hommat sieltä lopu! ;) Voi taas hyvin, siskoseni! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelma olisi, että hommat olisi joskus vähissä.;) Mutta nyt ei tosiaan ole se tilanne vaan touhuttavaa riittää, kun tiedän, että kesäkuussa eletään leikkauksen jälkimainingeissa enkä välttämättä paljoakaan jaksa hommia tehdä.
      Kiitos taas kommentistasi, sisko. <3

      Poista
  4. We are remembering you, dear Veera! I have been trying to read your blog using Google translate. It is not the best, and is sometimes quite funny the way it translates, but I can get a little idea of what you have written. I very much enjoyed hearing from Tuomas today, although the news he wrote of was not good to hear. However, now you will have more friends remembering you and keeping you close in our hearts and in our prayers. God's peace and love to you! Janet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for your comment, Janet! It´s nice and touching to know that so many friends even there far away are thinking about me. I hope you can understand something of my texts with the Google translator. ;)

      Poista
  5. Kiitos teille käynnistä. Kylläpä tuntui hyvältä nähdä pitkästä aikaa! Ja teidän pikku tyttönne ovat aivan huipputyyppejä! :) Jos on jollain Helsingin-keikalla tarvetta, niin meille saa myös tuoda lapsia hoitoon.

    Toivottavasti jatkoaikataulu selviää pian. Iloa tähän viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tarjouksesta! Oli kyllä mukava tavata teitä ja reippaita lapsianne.
      Suunnitelkaahan kesälle ajelua meille päin!

      Poista
  6. Paljon voimia näihin päiviin!

    Kiitos näistä teksteistä, olet niin rehellinen ja aito jokaisessa kirjoituksessasi! Lämmin halaus, olet usein mielessä. Silja

    VastaaPoista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)