keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Seuraava askel selvillä

Soitin tänään onkologiselle ja kysyin tulevista hoidoista. Minun hoitoasiani olivat kuulemma tämän päivän listalla ja hoitaja lupasi soittaa, kunhan lääkäri olisi käynyt kierrolla. Soitti sitten ja kertoi, että ensi viikolle suunnitellun neljännen sytostaattihoidon aloitus perutaan ja nyt odotellaan, mitä Helsingissä sanotaan. Hoitaja pyysi, että minä soittaisin heille, kun olen saanut tietää leikkauspäivän, jotta he sitten osaavat odotella epikriisiäni. Erikoista ja huvittavaa on se, ettei kukaan ole edelleenkään kertonut minulle, että maksassa todella on etäpesäke ja että se todella aiotaan leikata. Mutta ilmeisesti näin on.

Tuntuu kummalliselta tämmöinen välitila, jossa nyt elän. Ei hoitoja nyt eikä lähiviikkoina. Ainoa asia jonka tiedän, on käynti Helsingissä. Senkään käynnin seurauksista en tiedä vielä mitään. Täytyy nyt vaan yrittää elää "päivä vain ja hetki kerrallansa" eikä hötkyillä turhaan tuntemattomasta tulevaisuudesta.

Flunssa tuntuu väistyvän eli en sitten kai olekaan tulossa "kunnolla sairaaksi", niin kuin eilen totesin, ja jolle sitten eräs ystävä kommentissaan naureskeli. Hyvä näin.

Tänään hyppeli västäräkki pihalla. Enää siis vähäsen kesään! :)

2 kommenttia:

  1. Voi että. On sinulla jännitystä kerrakseen. On ollut mukava lukea päiväkirjamerkintöjäsi. Sinulla on voimaa.. On niin ihana, kun kesä tulee ja lämpö. Paljon terveisiä lapsille ja Tuomakselle. Teitä muistetaan hetkittäin.

    VastaaPoista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)