tiistai 17. toukokuuta 2016

Korppi olkapäällä

Tuli eilen illalla sängyssä selailtua puhelimesta muutamaa muuta blogia, joiden kirjoittajat ovat paksusyöpäläisiä. Tai toinen heistä oli; hänestä syöpä oli ottanut voiton. Toisella kirjoittajalla taas oli poistettu syövän emopesäke paksusuolesta ja etäpesäkkeet maksasta ja keuhkoista, ja tällä hetkellä hänen tilanteensa näytti hyvältä. Molemmat olivat blogeissaan positiivisia. Mutta silti. Silti. Silti minulle tuli korppi olkapäälle. Kuoleman korppi. Sieltä se rupesi kraakkumaan, että ei minullakaan kovin montaa vuotta elämää ole enää jäljellä. Yritän olla sitä kuuntelematta ja kaivaa positiivisen asenteen jostain taas esiin. Parempi varmaan lopettaa tuollaisten blogien lukeminen ja keskittyä vain omaan napaan.

10 kommenttia:

  1. Joo korpin ruokkiminen on tästä lähin kielletty! Kyllä se poistuu, kun ei saa ruokaa..

    -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut kauan sitten erään hyvän vertauskuvallisen tarinan, jonka kuulemma joku intiaanipäällikkö on kertonut: "Sisälläni taistelee kaksi koiraa: musta koira ja valkoinen koira. Se koira, jota ruokin, on voitolla."

      Nyt koitan olla ruokkimatta korppia.

      Poista
  2. Olen seurannut blogiasi alusta asti mutten ole saanut aikaiseksi kommentoida. Blogisi kuuluu jokapäiväiseen tsekkauslistaani uutisten, säätäennusteen ym. lisäksi. �� Olet mukana ajatuksissa ja rukouksissa päivittäin..

    Ihailen asennettasi! Sinulla on taistelutahtoa. Toisaalta korpin ajatuksetkin ovat tuossa tilanteessa ihan ymmärrettäviä ja nekin on hyvä tiedostaa kunhan et anna korpille valtaa. Vaikka omaatkin käsittämättömän määrän positiivista asennetta, ei syövästä
    välttämättä revi positiivisia ajatuksia joka päivälle. Sekin on ymmärrettävää.. Kun oma elämäni ei ollut kovin valoisaa, jouduin opettelemaan etsimään ilonaiheita arjen pienistä asioista, aloitin hyvin pienistä ja pikkuhiljaa uskalsin ja osasin iloita myös isommista.

    Elämämme on paljon suuremmissa käsissä emmekä tiedä oman polkumme kulkua. Meillä jokaisella on kuitenkin OMA polkumme, eikä sinun polkusi tarvitse seurailla jonkun toisen "syöpäläisen" polkua. <3

    T. S Petäjästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, S Petäjästä, rohkaisevasta kommentistasi. Mukava kun seuraat ja kiva kun kommentoitkin.
      Tuota oman polun kulkua minäkin olen yrittänyt ajatella. Tilastot ja todennäköisyydet eivät loppujen lopuksi kuitenkaan tiedä sitä, miten juuri minun syöpäni etenee. Ja onneksi tässä elämässä on paljon muutakin kuin syöpä!

      Poista
  3. Mieluusti hätistelisin korpit ja vähemmänkin ääntäpitävät vaakut ympäriltäsi! Jos valta olisi...
    Lämpöiset ja voimaannuttavat terveiset, kiitos blogistasi <3

    VastaaPoista
  4. Lentäköön korppi tiehensä. Se on pääskysten aika nyt! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Västäräkki on keikkunut täällä jonkun viikon jo, mutta vielä ei ole pääskysiä näkynyt. Ei ihan vielä kesä siis.
      Korppi on onneksi ollut taas hiljaa.

      Poista
  5. Täällä on pääskysiä! Nappaa yksi mukaasi, kun lähdet kotiin päin! ;) t.Siskosi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän napata kyytiin. Kyllä on ihana kesä!☀️

      Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)