keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Rauta jäähtyy kun sitä ei taota

Soitin taas Meilahteen. Kirurgi oli kuulemma juuri laittamassa leikkauksia jonoon, mutta minun nimeäni ei ollut sillä listalla. Tarkoittaa sitä, ettei minua leikata ensi viikolla. Ärsyttää. Meinaan kadottaa motivaation näihin syöpähoitoihin. Ymmärrän hyvin, mitä tarkoittaa sanonta "kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa". Kun minun hoitorautani saatiin (vihdoin) lämpeämään, tuntui hyvältä kun hoitoja taottiin menemään. Nyt rauta on jäähtymässä. Ei jäähtynyttä rautaa voi takoa! Mutta ehkä se siitä taas lämpenee, kun jälleen alkaa tapahtua.

Täytyy yrittää keskittyä kaikkeen muuhun elämään nyt tällä väliajalla. Ohjelmaa kyllä riittää, siitä tässä ei ole kyse, ja nyt oon lisäksi niin flunssainen, ettei haittaisi, vaikka ohjelmaa ei niin paljon olisikaan. Mukavaa on se, että pääsen kevään juhliinkin, kun ei tarvitse sairaalassa silloin maata. Mutta silti olisin tähän saumaan melkein kuitenkin tilannut sen sairaalareissun, kun se kuitenkin on edessä.

Tulee varmaan vähän hiljaista tänne blogirintamalle nyt, kun ei sairastaminen tässä etene. Tai siis hoidot eivät etene. Se, että sairaus etenee tällä haavaa kun hoidot eivät sitä tee, on asia joka vähän pelottaa ja jonka takia haluaisin mahdollisimman pian sen etäpesäkkeen maksasta pois. Mutta ei auta kuin odottaa. Toivon todella, että viikon päästä keskiviikkona voin tännekin päivittää, minä päivänä hoitaja on ilmoittanut minut leikattavan.

Meinaa käydä hermoille tämä odotus.

9 kommenttia:

  1. :)Iloitsen, kun saan nähdä sinut juhlissa!! <3 Hermoja odotukseen! Uskon, että muutaman päivän lisäodotus ei merkittävästi syöpääsi pahenna. Mutta mieltäsi voi merkittävästi virkistää se, että pääset mukaan juhliin.
    -sisko-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä kiva tulla ja nähdä kaikkia pitkästä aikaan. Toivotaan, ettei tämä tauti vaan nyt kaada meitä petiin tässä loppumetreillä.

      Poista
    2. No ette kyllä varmasti kaadu!!! Keksi nyt äkkiä jotkut tukikepit teille! ;)

      Poista
    3. Joo mä yritän. Mutta lisäksi pitäisi keksiä joku infektiosuoja sille yhdelle, joka ei tätä tautia saisi saada.

      Poista
  2. Supervoimiaodotukseenhalaus!<3 Voin aavistaa olotilasi. Mukavia muita hetkiä tähän väliin! :)

    VastaaPoista
  3. Jospa tuon lykkääntymisen tulkitsisi tällä tavalla positiivisesti: lääkäri on sitä mieltä, että syöpäsi ei ole kovin eteneväinen tällä hetkellä, ja siksi laittaa kiireellisemmät edelle. Jollain kriteerillähän noita jonoja tehdään, ja luulisi, että kiireellisyyskriteerillä...

    Mutta uskon kyllä, että viivästyminen ärsyttää ja ahdistaakin. Voimia siis odotukseen, pikaista paranemista flunssasta ja hauskoja juhlia, joihin toivottavasti pääsette koko perheen voimin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tuo sama ajatus kun Elina A:lla!

      Ja myös samoihin lopputoivotuksiin yhdyn..

      -K-

      Poista
    2. Kiitos Elina ja K lohdutuksesta ja toivotuksista! Luotetaan, että kirurgi tietää mitä tekee. Toivon kuitenkin, että minä olen sitten seuraavan viikon kiireellisyysluokassa. Jos tuo leikkaus venyy kauheasti, niin aika moni kesäsuunnitelma uhkaa kaatua.😣

      Poista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)