torstai 19. toukokuuta 2016

Kuka sinä olet?

Tämä bloggaaminen on osoittautunut onnistuneeksi valinnaksi. Minusta on ollut mukava kirjoittaa tekstejä. Se on hyödyllistä ja terapeuttistakin itselleni, ja samalla saan kerrottua suurelle joukolle tuttaviani yhdellä kertaa kuulumisia. Monet ovat myös kiitelleet siitä, että saavat näin seurata tätä sairasta matkaani. Ehkä tämä blogi voi toimia myös vertaistukena jollekin jossain vaiheessa. Toivottavasti minua ei ala missään vaiheessa harmittamaan se, että olen avannut elämäni yhtä puolta näin julkisesti.

Lukijat siis tietävät paljon asioita blogin kirjoittajasta. Blogger.com tarjoaa myös kirjoittajalle tietoa blogin lukijoista. Tiedän, että puolet teistä lukee tätä blogia Applen laitteella, joko iPhonella tai iPadilla, joissa selain on Safari tai Mobile Safari. Reilu kolmannes lukijoista käyttää Android-laitetta. No, nuo nyt ovat tuollaisia sinänsä mielenkiintoisia mutta ei juuri mieltä liikuttavia faktoja. Paljon enemmän kiinnostaa se, että yhteensä blogiani on katsottu lähes 5000 kertaa ja esimerkiksi eilen 221 kertaa. Näen myös, kuinka monta kertaa kutakin tekstiäni on klikattu. Näen myös mihin aikaan vuorokaudesta blogia katsotaan: yleisimmin iltaisin.

Kaikista mielenkiintoisinta on kuitenkin tiedot siitä, minkä maan alueella blogiani on katsottu. Valtaosa lukijoista on tietysti Suomessa. Yhdysvalloissa blogiani seurataan jatkuvasti ja tiedänkin sieltä monia, jotka blogiani lukevat. Tervehdys vaan teille kaikille sinne valtameren taa!:) Belgiasta tulee myös säännöllisiä klikkauksia, nekin klikkailijat tunnen. Tällä hetkellä tuttuja klikkauksia tulee myös Grönlannista. Reipasta eloa teille sinne! Joku satunnainen klikkaus on ollut Latviassa ja Ranskassa. Niillä en sen kummemmin vaivaa päätäni; joku on saattanut avata blogini vahingossa ymmärtämättä siitä mitään tai sitten joku vakilukijoista on ollut siellä ohikulkumatkalla. Mutta sitten on kutkuttavan mysteerisiä maita: Tanska, Saksa ja Kenia. Niissä maissa on tehty niin monta klikkausta, ettei kyse voi enää olla vahingosta. Mukava kun seuraatte blogiani te, jotka noissa kolmessa maassa oleskelette tällä hetkellä. Ehkä minulle joskus joku paljastaa, keitä te olette: kenties tuttuja tai tutun tuttuja. :)

13 kommenttia:

  1. Saksasta löytynee ensi syksynä lisää vakilukijoita. :) Olisipa kiva, jos jättäisivät jonkin viestin. Somessa on sellainen jännä elementti, että sellainen tietynlainen henkilökohtaisuus ja tuttuus saa seuraamaan. Kirjoittajalle itselleen voi olla vaikea nähdä, miten hyvin lukijat tuntevat hänet. Luulen, että tekstien kautta tunteminen jää kuitenkin aina kohtalaisen ohueksi. Itse pohdin tätä usein yksityisen Fb-profiilin ja julkisen Ig-tilini välillä. Kiitos blogistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa mukava jos Saksan-matkalainen seuraisi kummitädin paranemista(!). :)

      Tuo, että tunteminen jää tekstien kautta kohtalaisen ohueksi, on ihan totta, ja se pitäisikin aina muistaa, kun seuraa toisten blogeja. Blogimaailmassa näyttää usein siltä, että koti on aina siisti, lapset on pelkästään suloisia ja kauniisti puettuja ja itse on ahkera ja tehokas. Voi vaan arvata, onko se koko totuus elämästä. ;)
      Minäkin tässä blogissa keskityn lähinnä sairauteeni. Meidän perheen elämä on todellisuudessa suurimmaksi osaksi paljon muutakin, onneksi.

      Poista
  2. Sä oot lahjakas,kun oot kaikki nuo saanu selville!
    Mä en bloggaajavuosinani oo päässy läheskään noin pitkälle. ;)
    Ja huimat määrät sulla lukijoita lyhyessä ajassa!

    -K-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytyy sellainen välilehti kuin "tilastot". Klikkaapa sitä.
      Minähän en tiedä, kuinka paljon on lukijoita. Tiedän vaan, että kuinka monta kertaa blogini on klikattu auki. ;)

      Onnellista oloa sinulle sinne, K! ❤️

      Poista
  3. Yritin etsiä blogistasi sähköpostiosoitetta,että olisin paljastanut kuka olen ;) Olen ihan keltanokka,enkä löytänyt osoitettasi. Ihan tuttu kuitenkin,koko elämän ajalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meneepäs mielenkiintoiseksi. :) Vielä ei raksuta...
      Sähköpostini on etunimenisukunimeni@live.com.
      Eli kirjoita etunimeni ja sukunimeni yhteen tuohon alkuun.

      Poista
  4. Mielenkiintoista!!! Olisipa tosiaan mielenkiintoista tietää noista "ulkomaailmoista"! Jotakin merkkiä voisivat jättää... Tämä siskolta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisipa tosiaan! Nyt on Ranskastakin tullut useampi klikkaus.

      Poista
  5. Täälläkin yksi vakilukija. Tuttuja ollaan koko elämän ajalta. Saman tytön kummitätejä olemme ;)

    VastaaPoista
  6. Vakiseuraaja ilmoittautuu myöskin, työkavereita ollaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Terveisiä sinne töihin!
      Koittakaa jaksaa rutistaa vielä viimeiset viikot. Yritän käydä moikkaamassa ennen kuin Helsinkiin lähden, koska kevätkahvien aikaan makaan todennäköisesti Hyksissä.

      Poista
  7. Jos olisin tiennyt blogistasi aiemmin, olisit saanut klikkauksia myös Espanjasta. Nyt jo kotimaisemissa taas ja töihin palattu vuorotteluvapaavuoden jälkeen.
    Sain linkin yhteiseltä ystävältämme ja olen pääsyt luennassa nyt tähän asti.
    Paljon on sinulle tapahtunut! Kiitos, kun saan myötäelää minäkin tämän blogin välityksellä! Mutta ennenkaikkea voimia ja iloa kaiken keskelle! Olet sydämellä!

    VastaaPoista

Ilahdun todella, jos jätät pienenkin viestin. :)